Uppsala och valpar

I fredags frågade Alexandra om jag ville åka med till Uppsala på lördagen för att kolla på valpar. Så i lördags gick jag upp vid kvart i 6 på morgonen och mötte upp Alexandra på centralen för att sedan åka och hämta upp hennes föräldrars bil. Efter ett antal timmars bilåkande och ett stop på Max kom vi fram till det här:
Här har vi Alexandras blivande hundvalp.När Alexandra skrivit på kontrakt och vi även kollat på deras två veckor gamla kaninungar som var mindre än min hand (!!!!) tog vi bilen tillbaka till Göteborg igen genom regn och dimma. Har nästan aldrig åkt så mycket bil på en och samma dag innan så min kropp var helt förstörd när jag kom hem vid två på natten. Var även helt slut dagen efter men åkte i alla fall in och åt lunch med Alexanders föräldrar eftersom hans pappa fyllde år och bokade också boende i London till sommaren när vi ska på Harry Potter and the Cursed Child. Vill ha sommar nu tack!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *