UppsatsskrivandeKänns som om min kandidatuppsats tar upp nästan all min tid just nu. Även när jag inte skriver på den så tänker jag på allt jag måste skriva eller ändra eller få panik över att jag inte har koll på vad jag ska skriva. Går för det mesta runt i samma kläder (se bild ovan) och varvar skrivbordet, soffan och sängen som skrivplats. På något sätt ska jag väl klara det här på hoppas jag. Ska ändå försöka ta ett litet break från skrivandet nu i helgen och åka hem till mamma och pappa för att se på spåret-finalen ikväll (Heja Jesper och Elisabet) och imorgon ska jag fota på premiären av Hångelklubben på Jazzhuset så kom dit och fira Galentines Day!! Sedan kommer jag troligtvis fira alla hjärtans dag på söndag med pizza och X-files, som vanligt.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *