En vecka i sängenKänns som om hela min vecka har tillbringats i sängen där jag läst kurslitteratur i sista minut och skrivit klart en uppgift till skolan som ska vara inne imorgon. Har nu under helgen även tagit mig tid till att redigera massa bilder från Japan, så nu kommer inläggen därifrån på löpande band. Har inte många dagar kvar att redigera vilket känns lite tråkigt men samtidigt skönt att få klart alla bilder. Blir så sugen på att åka tillbaka när jag går igenom dom men vet att det får vänta. Detta året blir det istället några resor i Europa. Jag och Alexander ska ta bilen ner till Köpenhamn om två helger och besöka Louisiana på vägen ner. I veckan bokade vi också en resa till Berlin under påsk. Har aldrig varit i Berlin tidigare så ska bli så kul. Sedan blir det ju London i slutet av augusti när vi ska se The Cursed Child. Älskar att ha några resor inplanderade under året som man kan längta till när man sitter och skriver tenta eller kollar ut genom fönstret på ett grått Göteborg.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *