Helger

Har varit så himla dålig på att fota på senaste tiden. Fotar mest med min analoga kamera så de bilderna kommer när jag orkat framkalla mina rullar.
Vardagarna nu går mest åt till att plugga eller ha ångest över att jag borde plugga. Helgerna kommer därför alltid som en räddning. Förra helgen åkte jag och Alexander med Astrid och Johan till Tjörn där även Johanna och David mötte upp oss. Vi skulle nämligen fira Linnea som hade fyllt år. Såhär såg vi ut innan vi begav oss:

Dagen efter åkte vi hem och låg sedan i sängen och sov i hur många timmar som helst.

Denna helgen bestod av tacos och Arkiv X på fredagen och sedan såg jag och några andra “Slå pattarna i taket” med Bianca och Tiffany Kronlöf på Folkteatern. Så himla bra! Gick sedan och tog några drinkar på andra lång innan jag åkte hem och stupade i säng.
Snart ska jag och Alexander ta pendeln till Nödinge för att äta middag med hans familj. Slut på helg.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *