Harry Potter
Tänkte spendera helgen med att skriva på min uppsats vilket jag självklart inte har gjort alls. Cyklade istället till Erikshjälpen imorse med min syster och hennes snabba cykel medan jag kämpade på med min hittade cykel med punkterade däck. Köpte med mig några böcker och filmer hem innan vi cyklade tillbaks hem i pissvädret. Sedan har jag mest suttit och läst Harry Potter som jag har börjat läsa om nu lagom till Harry Potter-quizet som är på lördag. Började på tredje boken idag så kommer väl inte med alla sju tills nästa helg eftersom jag måste skriva klart min tenta i veckan, buu. Var ett bra tag sedan jag läste om böckerna så är så himla peppad när jag läser dom nu. Pyntade därför detta inlägget med lite bilder från när jag och min familj var i London i december 2013 och besökte Harry Potter-studion och så en sista bild från förra sommaren när jag och Alexander var i Norrköping och besökte deras Harry Potter-utställning. Hoppas verkligen att jag och Alexander hinner med att besöka Universal Studios i Osaka när vi är där eftersom de har en Harry Potter-del i parken.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *