Stress

Har varit så sjukt stressad de senaste veckorna på grund av min uppsats att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Slutar bara med att jag inte fått gjort något alls. Har därför suttit och gjort upp ett schema från och med imorgon och fram till 27 maj då min kandidatuppsats ska in för att få någon struktur på allt. Hjälp alltså! Enligt min plan har jag i alla fall tillåtit mig själv till att ta ledigt på torsdag och fredag då det är valborg och första maj och eventuellt på lördag om jag är riktigt snäll (skoja.. typ). Sen kommer jag försöka tvinga mig själv till att skriva och skriva och skriva. Alltså så himla svårt att skriva en kandidatuppsats som ändå kräver rätt mycket jobb under sådan tidspress.

Känns som om min blogg kommer drabbas hårt framöver av mitt stressande och klagande men håll ut, sen kommer den fyllas av Japanbilder och fantastiska berättelser från mitt sommarjobb på Volvo.

Posted in All

0 thoughts on “Stress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *