Är så himla irriterad och trött på allt idag. Känner mig så stressad över en uppgift som vi ska ha i skolan nu som antagligen kommer att vara för stor för att hinna skrivas klart på en vecka. Åkte till Bengans efter skolan idag där Joel Alme skulle spela och signera. Köpte albumet på vinyl och då kom en reporter med mikrofon fram och började intervjua mig. Sa då att jag inte ville bli intervjuad och då tryckte han upp mikrofonen i ansiktet på mig och fortsatte ställa frågor och skrattade och sa “du var ju inte ens född när vinylskivor slog igenom” när jag hade sagt att vinylskivor “hänger kvar än idag”. Hatar när man blir påtvingad att svara på frågor som man inte vill svara på och inte riktigt hinner reagera. Vill bara ha helg nu och glömma alla jobbiga människor.

På fredag ska jag äntligen se Beatrice Eli på Pustervik med massa bättre människor och sedan har jag faktiskt fått ett fotojobb på söndag!! Har ju inte direkt skyltat med min hemsida men tydligen hade ett företag hittat mig och vill ha några bilder från en mässa. Vore så himla kul om man får fler fotojobb framöver. Hoppas hoppas!

Till alla som får mig att känna mig obekväm och irriterad:

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *