Is it still okay that I don’t know how to be at all?


Tycker verkligen om den här nya låten av Laura Marling och längtar så tills hennes nya album släpps. Dagens bästa nyhet är att hon ska spela på Pustervik i Göteborg i maj!!

Var och såg Cirkeln på bio idag. Var en hel del ändringar från boken så som det brukar vara. Har bara läst första boken än så länge och tycker att den kändes väldigt ungdomlig men blev ändå rätt fast i berättelsen. Ser fram emot att få läsa de andra två böckerna i trilogin i alla fall.

Försöker få mig själv till att läsa texten vi ska ha läst tills fredagens seminarie men sitter istället och bara lyssnar på låten ovan. Har kommit in i någon slags “pluggsvacka” och orkar bara inte ta tag i det. Har endast seminarie på engelska och känner mig bara så dålig och obekväm med det. Blir också bara trött av att tänka på vad jag kommer göra efter att jag pluggat färdig om ett år, vart jag ska ha praktik osv osv. Önskar bara att min hjärna slutade oroa sig för saker.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *