Nyår


Firade nyår med detta bästa gänget hos Astrid och Johan i Majorna. Hade en så god middag med olika små tapasrätter och dansade till Spice Girls och Linda Pira och avslutade sedan kvällen med att gunga med till Håkan Hellströms första album. Både jag och Alexander hade varit sjuka i två dagar innan nyår så firade med halsont och huvudvärk men kändes nästan som man glömde bort det efter ett tag. Håller på att redigera alla bilder från kvällen men har inte kommit så långt då första året på dagen mest har gått åt till att äta pizza och sträckkolla på Breaking Bad nedbäddad i soffan. Bjuder därför endast på polaroidbilden ovan som vi tog under kvällen.

Hoppas ni också hade en fin kväll och gott nytt år på er. Tycker 2014 har varit ett bra år och har haft så fina vänner runt omkring. Under 2015 kommer jag att åka till Japan, läsa kandidatkursen i filmvetenskap och sedan börja mitt sista år på kulturprogrammet och ha praktik. Tror det kommer bli ett fint år.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *