I want it all


Var och träffade min lärare idag och pratade om min uppsats. Ska bara ändra lite grejer och fixa till men sen är jag i stort sett klar med den. Så himla skönt! Skrev liksom hela B-uppsatsen på 4 dagar *klapp på axeln*.
Igår var jag och min familj hemma hos mormor och träffade vårat kusinbarn Jazmine från Australien som är i Sverige på praktik. Åt pizza och försökte prata engelska.
Nästa höst läser jag sista året på kulturprogrammet och ska också ha praktik i typ två månader. Vill så gärna hitta något bra ställe och är också sugen på att dra utomlands. Typ Australien eller England. Får se hur det blir med det. Drömmen är att hamna på ett filmbolag som gör massa snygga musikvideos till massa bra band exakt när jag är där. Kommer nog hända.
Har för övrigt på senaste tiden blivit så himla trött och irriterad på mina foton. Tycker att alla bara blir fula och tråkiga och alla andras bilder är så mycket finare. Usch. Måste komma ur det där. Någon som har något tips?

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *