Solar system


Älskar mitt halsband med solsystemet som jag fick av Alexander i födelsedagspresent.
Åkte till skolan imorse för filmvisning och lektion men fick ett meddelande av våran lärare precis när vi skulle börja att hon var sjuk och att lektion blir framflyttad till nästa vecka. Åkte istället till Monki och köpte den guldiga kjolen jag har på bilden. Tänker nog spara den till nyår.
Ikväll ska jag åka hem till mamma och pappa och käka pizza innan jag tar tag i tentan imorgon (förhoppningsvis). Förresten! Om tre veckor ska jag till Köpenhamn. Har aldrig varit där innan så ska bli så himla kul. Om någon har något bra Köpenhamnstips så får ni jättegärna säga till.

Posted in All

0 thoughts on “Solar system

  1. det där kan vara det finaste halsbandet jag någonsin sett! sen har jag aldrig varit i Köpenhamn, men asså kolla Linnea Hanssons blogg, hon är musei-curator och bor i Skåne och gör massa resor till Köpenhamn me kulturiga fokus. Hon tipsar så himla bra tycker jag! Tror adressen är linneahansson.blogg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *