Halmstad


I fredags tog jag tåget ner till Halmstad och möttes av Alexander i regnet på stationen. Vi tillbringade helgen med att äta goda saker och kolla på Arkiv X. Var riktigt skönt att under en hel helg kunna gå runt i bekväma kläder och bara kolla på serier och filmer. Känns så konstigt att vara tillbaks i den lilla lägenheten jag bodde i 2012 som nu Alexander flyttat in i. En bra sak är i alla fall att grannen lägenheten bredvid bor kvar vilket betyder att man kan gosa med hans katt som brukar sitta i hallen utanför dörren.
Borde egentligen börja på min skrivuppsats som ska in nästa vecka men kommer inte på något bra ämne att skriva om som kan relatera till kursen så ligger bara som ett stressmoment över mig. Försöker förtränga det med att titta på serien Girls och låtsas att det är viktigt till uppsatsen. Skaffade precis gratis HBO i två veckor (lagom till skrivandet) så måste ju utnyttja det.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *