Har suttit och fixat och möblerat om lite på min hemsida: linneasaaranen.se.
Behöver verkligen fota mer så jag har något nytt att ladda upp men känns som min kamera mest får ligga och samla på sig damm nu när jag jobbar och har fotat mest analogt på senaste.
Igår skulle jag se Snoop Dogg på Liseberg men underskattade tiden och kom därför dit när de hade stängt grindarna och fick istället beskåda när de evakuerade ut tolk därifrån för att de hade kommit in för många. Vi gick istället hem till CA och träffade på en annan dogg (hehe) och tog en promenad genom staden med den. Den har hur fin som helst! Önskade jag hade en hund att passa lite ibland.
Denna veckan är det äntligen way out west och har bestämt mig för att ta ledigt på fredag också så kommer bli en riktigt bra vecka tror jag. Så pepp!

Posted in All

1 thought on “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *