Läser bloggar om folk som är ute och reser och känner mig så sjukt avundsjuk. Är så himla sugen på att dra till Japan nu denna sommaren istället för nästa som det är planerat och vill även bila runt i USA vilket typ inte kommer hända förrän om tidigast två år. Men får nöja mig med mina TVÅ Norrköping-besök i sommar, haha. Ska till Bråvalla om två veckor och sedan åka en helg till för att gå på Harry Potter-utställningen och ta en tripp till Oxelösund och köpa mig något fint cheerleading-set. Men så fort jag tänker på Bråvalla får jag bara ångest eftersom torsdagens spelschema är kaos och allt jag vill se krockar. M.I.A och Belle & Sebastian får mig att vilja lägga mig i fosterställning och gråta. En bra sak som hänt i alla fall är Monkis rea som jag fyndade de bästa byxorna på. Breda och sköna turkosa byxor som jag vill ha på mig jämt.

Här har jag på mig dom och har nyblekt utväxt.

Kom till CA igår och möttes av den här synen i badrummet. Ett badkar fullt med is och en flaska mouserande som ligger och väntar på mig.

Och här är Johanna i hatt.

Avslutade kvällen med att bli sur och springa iväg till bussen och få panik när jag tror att någon tagit min mobil på bussen och sedan inse att jag sitter på den (som vanligt) och sedan hinna med sista bussen hem. Sedan idag vaknade jag och kände ett stort behov av att åka iväg till havet så jag och Alexander tog en tur till Smithska udden. Åkte sedan hem och grillade majskolvar och vegankorvar och åt en hel korv! Har inte ätit korv sen högstadiet och aldrig ens ätit en vegetarisk korv innan så det här var något historiskt.
Nu ska jag fortsätta kolla vidare på resor jag vill göra.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *