Ut med rasisterna och in med feministerna!


Igår köpte jag den här fantastiska tröjan på Topshop med matchande kjol. Älskar den!
Åkte sedan på kvällen till Slottskogen med Alexander, CA, Astrid och Johan och tydligen ramlade Alexander i gräset och slog i huvudet men kände inte av något förrän vi var hemma och skulle sova och var därför tvugna att åka till sjukhuset. Fick sitta där några timmar så fick inte sömn förrän jag kom hem vid halv 11 på morgonen då jag sov någon timma innan jag gick och röstade på fantastiska F!. Åkte sedan med Lollo till Megaloppisen i Majorna där jag mest fick tag på några filmer och sedan vidare till mamma och pappa för att fira mors dag med middag och valet på TVn. Är så glad att F! kommer in men besviken över SD som bara ökar. Ut med rasisterna och in med feministerna! Blev i alla fall glad över Göteborgs resultat där F! fick hela 10,4% och klarade sig bättre än SD men blir mer besviken när jag ser resultatet från Ale där SD är näst största partiet. Kanske var bra att jag flyttade därifrån.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *