Modevisning


Kontrasten mellan de här två bilderna, haha.
Efter för lite sömn och för mycket nervositet åkte jag igår (i söndags) till Tillskärarakademin där jag först blev sminkad av Viola Holmgren och sedan gick tre modevisningar med kläder av Amanda Rosenkvist Ågärd. Gick säkert stel som en pinne och darrade av nervositet men överlevde. Bild nummer två får illustrera mitt lugn idag (måndag) dagen efter med min nya blue corn mask från body shop.
Ska ha mina två sista seminarium på kursen jag läser idag och sedan kommer jag få sitta med sista hemtenta fram tills nästa tisdag. Ska presentera lite om Sara-Vide Ericson på ett av seminarierna och såg att det låg uppe en dokumentär om henne på SVT play och kunde inte låta bli att kolla igenom den nu under kvällen. Du hittar den här!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *