Förra onsdagen var det valborg. Den spenderades med att kolla på cortègen, förfest hos CA och sedan vidare till Yaki-Da. Dagen efter var det första maj och då gick jag i F!-tåget längst Haga och Vasa med hela familjen Saaranen. Var så sjukt trött efter och ville verkligen bara hem och sova men fotar ju på Jazzhuset varannan torsdag så det var bara att dra med sig kameran och fota under kvällen. Helgen har därför varit riktigt lugn. Har lagat tacos med Alexander och haft matkoma, sett tre Star Wars-filmer och sett klart säsong 6 av Skins, gått på pop-up loppis och fyndat allt på bilderna ovanför. Älskar den rosa klänningen!
Sedan åkte jag hem till mamma och pappa igår med mina utklippta tygbitar som ska bli en manchesterjacka och började sy ihop den tillsammans med mamma bit för bit. Den är inte riktigt färdig än men förhoppningsvis snart. Är så himla pepp på att börja sy mer kläder nu och har massa idéer om vad jag vill göra. Hoppas verkligen jag tar tag i dem.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *