The Grand Budapest Hotel


I fredags var jag med Alexander, mamma och min syster och åt goda burgare på Holy Cow. Tog en “No Cow” som var en veggiburgare och pommes med smält ost på. Rekommenderas! Gick sedan på filmen The Grand Budapest Hotel. Bra film men vore kul om Wes Anderson tog in lite fler kvinnoroller i sina filmer. Men scenografin och färgerna är ju helt fantastiskt som vanligt. Ska även se Miyazakis film Det blåser upp en vind i veckan. Kommer bli fint.Traskade hem runt 4 inatt efter att ha varit ute så är lagom seg i kroppen idag. Vill se om Game of Thrones men är för trött för att sätta på det och vill äta något gott men är för trött för att gå till affären.

Posted in All

0 thoughts on “The Grand Budapest Hotel

  1. hah ska också gå och se just dessa två filmer! båda verkar jättebra, är särskilt glad för det blåser upp en vind. gillar verkligen hans filmer, så fina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *