Kaktus


Mina nya kaktusar som jag köpte i helgen.
Nu är det april vilket betyder att det snart är dags att välja vad jag ska söka för kurs till hösten. Har sådan beslutsångest vad jag vil göra. Antar att jag läser fortsättning i Filmvetenskap direkt och sedan ser vad jag vill göra med våren. Vill ju läsa både genus och bild och konstvetenskap med. Så svårt att tänka sig vad som är bäst för vad man vill göra efter men antar att det kanske inte har så jättestor betydelse.
Går just nu en kurs som heter “det kommunicerade rummet” där vi bara är på konstmuseumet och Röhsska och blir så himla peppad på att jobba på museum. Samtidigt vill jag fortsätta med film. Kanske går att kombinera på något sätt.

Posted in All

0 thoughts on “Kaktus

 1. anmälde mig precis till bild- o konstvetenskap, genusvetenskap, fotografi och lite annat inför i höst. vet verkligen inte vad jag vill, skitsvårt. går du den där kursen "det kommunicerande rummet" som en del av filmvetenskap? berätta gärna mer pls pls

  1. Ja, är riktigt svårt att välja vad man ska läsa!
   Jag läser just nu första året på Kulturprogrammet på GU så “det kommunicerade rummet” var en valbar kurs i programmet. Tror inte den går att söka annars. Under kursen har vi bara lektioner på museum och lär oss mer om utställningar och om museum. Riktigt kul!
   Men nu måste man välja en inriktning till hösten så är lite osäker på vad jag vill göra. Har läst filmvetenskap tidigare så kan tillgodoräkna den och bara läsa fortsättningskursen i film och i så fall ha en fri termin som jag kan göra vad jag vill med till våren. Men känner mig så kluven för vill läsa alla kurser på samma gång, haha.
   Får hoppas du kommer in på det du vill. Foto är ju också riktigt kul att plugga. Har läst fotokurser på valand under ett år och var så himla kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *