2013


JANUARI

Gick färdigt ljussättningskursen på Valand så fotade mycket i skolans studio och började sedan på två kurser till, en analog svartvit-kurs och en digital bildhanteringskurs. Var och såg bra filmer på filmfestivalen (Electrick Children och Forest Of The Dancing Spirits bland annat) och såg TV-serien Girls två gånger. Dessutom fanns det snö ute!!


FEBRUARI

Fotade mest analog hela tiden på grund av kursen. Var på Universeum, fotade Johanna med hennes katt och spenderade mina dagar i mörkrummet. Pappa fyllde år och jag missade att Patrick Wolf spelade i Göteborg (har ångest för det än)


MARS

Färgade håret lite mörkrosa, var på någon svartklubb, såg Hästpojken och The Sympathy live, Louise fyllde år. Annars så tillbringade jag mycket tid med att packa ner och sortera alla våra saker inför flytt. Hittade bland annat våra gamla furbys.


APRIL

Flyttade till Göteborg med min syster. Hängde i Kortedala och läste fortfarande kurser på Valand. Var varmt vårväder så hängde ute på balkongen i solen.


MAJ

Blekte håret och färgade håret rosa som försvann hela tiden. Fotades för Iris Second Hand, hejade på pappa när han sprang Göteborgsvarvet. Började och avslutade min sista kurs på Valand, webbproduktion. Fixade mig denna hemsidan: linneasaaranen.se. Sedan var jag på Knarrholmen på festival och missade typ alla banden förutom Hästpojken och Jens Lekman, men fint var det.


JUNI

Var på Picknickfestivalen på Hisingen, såg Håkan Hellström på Slottskogsvallen som vi nu kunde ta en promenad till från lägenheten! Var ute på Björkö med Alexander och dansade till ramlar på Clooney’s. Åkte på festival i Tyskland med massa människor och såg bland annat Arctic Monkeys.


JULI

Började mitt sommarjobb på Volvo. Åkte till Tjörn och badade och sov med massa vänner. Var ju en sån varm månad så åkte även til Hönö och Göteborg och badade och hade det somrigt.


AUGUSTI

Sommarjobbade. Föll ner från en hoppborg på Villan. Var på way out west och såg massa bra konserter bland annat Bat for Lashes. Åkte sedan i slutet av månaden till Barcelona med Alexander. Bodde på bästa hotellet med pool på taket, var på Razzmatazz och hade det fint.


SEPTEMBER

Var ju fortfarande sommarvärme i september!
Började läsa Kulturprogrammet på GU, såg Jens Lekman på Storan med Astrid och Alexander. Hängde med tyskarna som var på besök och satt på taket och såg ut över Göteborg. Fotade för Indie disco någon kväll.


OKTOBER

Fyllde 21 år! Firade med familjen på Kontiki och sedan på Clooney’s dagen efter. Fick en polaroidkamera av Alexander som jag testade. Fick ingen Morrissey-signering men en lite skymt av honom i alla fall. Försökte färga mitt hår lila men blev grått så färgade tillbaks till rosa igen. Målade mitt ansikte till ett skelett och dansade på Villan. Avslutade månaden med att vara sjuk och se The View på Pustervik.


NOVEMBER

Klädde ut mig till Wednesday Addams och var på Clooney’s. Fotade hela Göteborgs indie-elit, med bland annat Håkan Hellström på Jazzhuset, Såg Holograms på Pustervik och gjorde min DJ debut på Jazzhuset.


DECEMBER

Åkte till London och Harry Potter-studion med min familj. Såg bland annat Jens Lekman på julkonserten i Annedalskyrkan. Firade julafton och firade juldagen på Villan. Avslutade året med bästa nyårsmiddagen och firandet hos CA.

Posted in All

0 thoughts on “2013

  1. Alltså vi måste verkligen ses nu! Fattar inte vad vi håller på med. Kom hit på kaffe eller te om det föredras i veckan. Klappa katt. Catcha up. Punkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *