Känns som om jag gått tillbaka i tiden ikväll.
Har legat på mitt golv och lyssnat på Broder Daniel-demos på vinyl. Gick sedan igenom några brev och kort som jag sparat, de viktigaste. För resten av alla mina gamla brevvännsbrev och liknande har jag ett svagt minne att jag har slängt. Lite tragiskt men de kanske inte var så viktiga då. Sedan hittade jag mina gamla Harry Potter-brev och andra saker. Hade skrivit en bokrecension till Harry Potter och halvblodsprinsen för typ åtta år sedan som avslutades med “Jag tycker boken är jätte bra och jag tror JK Rowling vill visa att Harry, Ron och Hermione växer upp och att de kan klara många prövningar nu när Voldemort är tillbaka” betyg: 5/5. Haha! Hade även gjort en Harry Potter-version av Basket Case men den borde jag nog inte citera.
Vet inte riktigt vad man får ut av att gå igenom gamla minnen, men det finns så mycket man glömmer bort. Sånt man kanske inte borde glömma.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *