Totoro

Känner mig så lättad nu när jag skrivit klart min hemtenta. Fast samtidigt har jag en känsla av att den inte duger och att jag kan bättre. känns inte som något man skriver nu för tiden blir bra. Men det återstår att se. Nu vill jag helst inte läsa om den en gång till.
Denna veckan ska jag jobba med ett annat skolarbete, ett fältarbete. Sedan ska jag till Akademibokhandeln och träffa Morrissey. Kan fortfarande inte tro att det är på riktigt, känns så himla konstigt att han just ska till Göteborg och signera sin bok.
Ska sedan träffa vänner och spela Astrids hemmagjorda Harry Potter-spel, gå på Håkan-kväll på Kontiki, hem till mamma och pappa på middag och kanske hinna se The Worlds End på bio. Känns som en värd vecka.

Här hänger jag med Alexanders totoro.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published.