I got to go to work, then hurry home


Har haft en bra och skön helg efter en veckas jobb. Var hemma hos mamma med Lollo och Alexander i fredags och lagade pizza och kollade på läskig film. Sedan i lördags åkte jag och köpte hårfärg och färgade håret innan jag åkte till kära gamla Ale för förfest. På pendeln dit satt ett par med sin son på sätet bredvid och mamman satt och kommenterade hur äckligt det var att en kvinna utanför letade efter pantflaskor i en soptunna eftersom hon inte tyckte det var “värt att tjäna fem kronor på det” och “kvinnan såg inte ens ut som en uteliggare”. Deras lilla son hängde på och började hålla med och säga “sådär får man inte göra!”. Stackars hjärntvättade barn.
Åkte i alla fall sedan till Jazzhuset och kom sedan hem halv åtta på morgonen. Värd kväll alltså.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *