En magisk tanke


Låtsas att det är sol och varmt trots att jag sitter och darrar för att det är så kallt.
Åkte in till Göteborg idag för att skriva ut ännu fler ansökningsbilder till en skola och kände mig lika arg som min lärare när bilderna kom ut avskurna och helt andra färger. Fick i alla fall några som jag ville till billigare pris av hon i affären, tack!
Gick sedan in i TGR där jag hittade världens finaste rosa sammetsgaljar. Vill köpa upp ungefär hela affären när jag går in där. Åt sedan på Bazar vid Vasa som har så sjukt god turkisk mat.
Imorgon ska jag på Oz på bio. Den verkar inte ha fått så bra recensioner men får väl hoppas den är bättre än vad andra säger. Resten av helgen kommer jag väl antagligen börja packa ihop mina saker för nu är det bara en vecka kvar tills jag flyttar till Frölunda.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *