An argument with myself


Igår åkte jag ut till mormor på Öckerö. Hittade massa olika böcker som visade hur man kunde bota i princip allt genom att bara trycka på punkter på fötter och händer. Gjorde även ansiktsövningar som skulle göra att man såg tio år yngre. Vet inte om jag lyckades riktigt.
Idag åt jag, Louise och mamma på en restaurang innan vi såg Du gör mig galen på bio. I andra hörnet av restaurangen satt Jens Lekman. Blev därför påmind om erbjudandet jag fick förra året om att vara med i en film där jag skulle spela mig själv som filmpraktikant och en beundrare av honom. Sedan ändrades manuset och istället blev det en kille som skulle ha den rollen. Filmen spelades in i New York i februari.
Men istället för att tänka på den fantastiska rollen får jag väl tänka på att jag klarade mig igenom en arbetsintervju igår och ska därför bli en riktig chipster och jobba för Estrella från och med nästa vecka. Det är ingen filmroll med Jens Lekman men chips slår rätt mycket ändå.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *