Spice up your life

Försöker förtränga att jag inte kom in på den utbildningen jag sökt till hösten men kan inte sluta bli lite ledsen. Hade inte för höga förväntningar på att jag skulle gå vidare då jag inte kände att min ansökan var så stark men när man väl får de bekräftat så känns det inte så kul. Ska söka andra utbildningar också men känns så tråkigt att man inte kan få gå det man helst vill.
Orkar inte ens tänka på vad jag ska göra om jag inte kommer in på något annat eller tänka på vad jag vill göra ens. Önskar bara att allt inte var så beroende av pengar.
Istället för att fortsätta tänka på skola så sitter jag och kollar runt på massa veganska/vegetariska-recept och blir så sugen på allt, lyssnar på spice girls och tänker på alla resor jag vill göra.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *