Bang bang bang!

Känns som om jag tillbringar så himla mycket tid på pendeltåget till och från stan den här veckan. Fast också i skolan och på olika biografer där filmfestivalen håller till. Har hunnit med att se Electrick Children, The forest of the dancing spirits, Startsladden 10 år och seminarierna feministisk filmfasta och ett annat med Linda Västrik och Nanna Johansson.
Tyckte Electrick Children var så fint filmat och gjord och The forest of the dancing spirits har jag ju varit med och textat så var så himla kul att få se resultatet på all det material jag fått sett innan klippning. Fantastiskt! Startsladden 10 år var jag inte jätteimponerad av och undrade lite hur vissa filmer hade vunnit tävlingen. Fast fanns några som jag ändå tyckte om och Las Palmas är ju helt klart en favorit sen innan.
Helgen kommer bestå av trerätters, lägenhetsvisning, Göteborg och att fira pappa som fyller år. Kan bli en bra helg.

Posted in All

0 thoughts on “Bang bang bang!

  1. Varför talas det inte om två stora jämställdhetsproblem? Män lever i genomsnitt ett kortare liv än kvinnor. Dessutom tar dubbelt så många män livet av sig än kvinnor. Men feministerna är tysssta. Varför?

    Ps. Feminism innebär att byta ut patriarkat mot matriarkat. Man tar även över det som man klagat på hos männen men gör det nu till sitt eget och vips så är det helt OK. För det är ju kvinnor bakom. Ds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *