Ställde klockan och gick upp tidigt igår vilket jag inte gjort på hur länge som helst känns det som (förutom när jag var i studion i måndags). Man blir så bekväm med att sova länge och tänka “jag gör det där imorgon istället”. Men igår gick jag som sagt upp tidigt och åkte till skolan där vi gick igenom lite smått om ljussättning till produktfoto. Åkte sedan till Alexander och satt mest och kollade igenom programmet för Göteborgs Filmfestival som släpptes igår. Är väldigt sugen på att se ungefär allting men tror jag får begränsa mig lite, hehe. Verkar vara en del intressant i alla fall och så ska jag ju äntligen få se Linda Västriks film “De dansande andarnas skog” som jag var med och textade förra året. Såg även att den var nominerad till “Dragon award best nordic documentary”, riktigt kul!
Åkte sedan hem och beställde en iPhone som jag hoppas är lite bättre än min HTC som snart går i pension. Kan bara inte sluta titta på alla fina skal som finns på etsy.com!! Ska i alla fall beställa ett med Totoro på så får jag vara nöjd ett tag.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *