2012

Fem händelser som varit bra det här året?

– Blev tillsammans med Alexander.

– Festivalerna! Hultsfred och Way Out West blev det i år.
– Kurserna jag läste: Filmvetenskap och Fotokurser.
Här är två bilder jag tog under den analoga färgprocessen-kursen.

– Turkiet som jag åkte till med Alexander.

– Åkte med min syster och mamma till Kreta.

Fem händelser som varit sämst det här året?
Rätt svårt att komma på specifika händelser som vart dåliga men har varit jobbigt att försöka leta efter lägenhet när man inte har någon större inkomst. Har också varit jobbigt med att hela tiden tänka på vad man vill göra och vilka utbildningar man vill gå och besvikelsen när man inte kommer in på det man vill osv. Har också alltid för höga förhoppningar vad som ska hända så har lätt blivit besviken över när det inte blir som jag velat.

Vad har du lärt dig i år?
Har väl lärt mig mer om det som intresserar mig: Film och foto. Tack vare min filmkunskapslärare i Halmstad som var riktigt bra och GU Valand.

Blev året som du har tänkt dig?
Har som sagt alltid för höga förhoppningar på vad som ska hända men året har väl blivit rätt mycket som jag velat och tänkt mig. Har känts lite ovant att inte riktigt veta hur nästa termin ser ut och vad man kommer hålla på med då som man alltid vetat innan när man gick i gymnasiet. Vet inte riktigt om jag tagit tag i saker lika mycket som jag velat men annars är jag rätt nöjd med året.

Vilka kläder har du använt mest?

Typ dom här tror jag. Svarta byxor från Top Shop och spetströja från Monki.

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Har lyssnat på olika under olika perioder men har väl lyssnat på mycket samma som tidigiare år som Håkan Hellström, Pulp, Blur, Arctic Monkeys, Kate Nash men också lite nya som Lana Del Rey och Jake Bugg.

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Har varit rätt mycket på bio under året. Räknade mina biobiljetter (som jag alltid får för mig att spara) och hade varit på ungefär 19 stycken filmer. En del hade jag till och med glömt av så dom behöver jag inte ens nämna men tyckte väldigt mycket om Moonrise Kingdom som får bli bästa filmen på bio för iår. Sedan har jag kollat på en del serier: Game of Thrones, New Girl, Misfits, lite Dexter, Scrubs, Top Model, Project Runway Sverige, This is England 86′ och 88′, True Blood, Desperate Housewives och Girls som är otroligt bra! Älskar verkligen serier.

Vad är det vackraste du fått i år?
Hm, vackraste? En puss kanske, haha.
Annars var min smyckehängare i guld med fåglar som jag fick i julklapp väldigt fin.

Vad är det bästa du har läst?

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade till en liten lägenhet i Halmstad och bodde helt själv för första gången. Läste även på Högskola för första gången.

Vad var din största framgång 2012?
Att jag faktiskt vet vad jag vill göra i fortsättningen, att jag vill fortsätta med både foto och film. Sedan är det ju en svårare sak att nå de målen men att vilja är ju en början i alla fall.
Sedan har jag äntligen fått mitt hår ljusare, det ser jag som en framgång! haha.

Bästa köpet?
Mitt 35mm objektiv och mina sametsskor!

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, tågbiljetter och festivaler.

Favoritvideo i år?

Lite uttjötad låt och videon släpptes inte i år men såg den för första gången i början av året och älskar den.

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Bekvämt och kort.

Posted in All

0 thoughts on “2012

  1. Jag hade ett jätte fånigt leende på läpparna när jag läste detta inlägget 🙂 Söt du är! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *