Winter Winds

Hej alla mina läsare! Förlåt att jag inte varit så aktiv här på senaste. Höhö. Har bara varit så upptagen i mitt lediga liv… hur det nu går ihop.
Har i alla fall bland annat varit och sjungit 90-tals låtar på fest hos Jessica och denna helgen tog jag tåget upp till Molkom för att hälsa på Sanna. Har varit fint och kallt. Ville ta med kameran men min rygg orkade inte bära för mycket så tog endast några engångskamerabilder som förhoppningsvis snart ska framkallas. Vi åkte in till Karlstad en dag och badade i ett äventyrsbad. Var riktigt längesedan jag gjorde det och har glömt hur kul det faktiskt är. Tror senast jag var på sådant var när vi hälsade på min kusin i Schweiz för några år sedan. Jag skulle då åka en lång rutschbana men av någon anledning fick jag stop efter ett tag och kom inte framåt och visste inte vad jag skulle ta mig till. Började sedan ställa mig upp och började gå genom banan men kändes lite fel när de hade övervakningskamera ovanför. Efter att en svischat förbi mig med hur mycket fart som helst fick jag sitta och försöka dra mig ur. Har sedan dess varit lite rädd för att få stop i en bana, haha. Men som tur var lyckades jag ta mig igenom dom i Karlstad. De hade till och med sån stor bana som man åker med såna där stora ringar och vi hade nästan hela badet för oss själva.
Imorgon ska jag på nattpremiär av The Hobbit så peppade igår med Sagan om de två tornen innan jag och Alexander halvt somnade framför tvn. Fick en liten nostalgikick eftersom vi har alla tre filmerna på VHS, haha.
Nästa vecka börjar jag en ny kurs på GU och åker även tåg upp till Stockholm på måndag och åker hem på onsdag. Har inte varit där sedan i januari så ska bli fint.
Har kollat runt efter massa fina lägenheter som man inte har råd att köpa också. Den här är en stor favorit: klicka!
Någon som köper till mig i julklapp?

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published.