Till havs #2

Vet inte hur kul det är egentligen med foton hela tiden men lägger upp dom ändå. Här är fem analoga foton jag tog ute på ett blåsigt och kallt Öckerö. Det är något speciellt med analogt och att framkalla själv. Det känns mer som man lägger ner så mycket på att få just en bild perfekt i mörkrummet och det tar sin tid. Nu är det bara ungefär två veckor kvar på den första kursen och är klar med det jag ska så det känns bra.

Har äntligen hittat en fin och bra kappa inför hösten/vintern nu. Känns som om jag gått runt i varenda affär alldeles för många gånger och alla har varit för långa eller något fel på. Men hittade tillslut en på Lindex som känns bra. Riktigt nöjd! Nu ska jag snart ut i regnet och haglet för att åka till skolan och kolla på min rulle med porträttfoton som jag fotade i tisdags, spännande.

2 thoughts on “Till havs #2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *