Parklife
Foton från junkyard i Trollhättan.

Känner att jag inte uppdaterat på ett bra tag nu men känns så onödigt när man inte har något vettigt att skriva om. Kan i alla fall berätta att jag börjat min första kurs på GU för den här hösten. Den analoga färgprocessen heter den och vi fotar och framkallar analoga färgbilder i mörkrum. Riktigt kul! Gillar att fota analogt så är en kurs jag verkligen trivs med. Behöver bara lite inspiration till själva fotoprojektet vi ska göra men den dyker väl förhoppningsvis upp snart.

Nästa veckas står Inspelning till En midsommarnattsdröm som är en film om Håkan Hellström på schemat och även ett studiebesök på Hasselbladcenter.
>Nu: Hårfärgning.

Posted in All

0 thoughts on “Parklife

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *