Instagram

       
Mina senaste Instagram-bilder.
En Henrik Berggren, fyra Way Out West-bilder och sedan en bild på mitt pass (kunde också vara Joey Ramones).

Har vart en riktig fin wow-helg med fler band som jag ville se än jag tänkt. Var egentligen inte många som jag lyssnat på sådär jättemycket men ändå många riktigt bra. First Aid Kit, Blur, Best Coast, King Krule m.fl. Är även glad över deras val med veggo-maten. Undrar hur det skulle vara om jag hoppar över att gå på wow ett år. Har blivit lite som en tradition ända sedan 2007 så skulle kännas konstigt att stå över något år. Får helt enkelt hoppas att de släpper många bra till 2013. Imorgon ska jag flyga iväg till Bodrum där det är nästan 40 grader så får hoppas att jag överlever.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *