Now my life is sweet like cinnamonHar ett sådant hektiskt liv så hinner inte riktigt blogga (hehe skoja). Men mitt sommarjobb tar upp stor del av min tid och ork till ungefär allt. Går upp fem varje morgon och är sedan trött hela dagen. Fast har väl hunnit med lite andra saker ändå. Var och såg Joel Alme på Liseberg, sett fina Moonrise Kingdom på bio och spelat massa TV-spel och tittat klart på Game of Thrones. Nu hoppas jag på sol i helgen så jag kan åka ut till öarna.

När vi var och såg Joel Alme på Liseberg märkte jag hur lite unga människor som var där. Han kanske har en äldre publik än alla de andra göteborgspoparna men kändes ändå annorlunda till skillnad från alla de konserterna man sprang runt på för några år sedan, under den tiden då jag var på konsert i princip varje vecka. Har den unga konsertkulturen dött ut helt eller är det bara jag som inte går på lika många längre så att jag missar alla?

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *