Hultsfred

Blir alltid så sjukt mycket man behöver ha med sig till en festival. Min stora väska är helt fullproppad nu och jag kommer hela tiden på saker jag glömt. Får hoppas att det inte är något mer nu för orkar inte trycka ner mer. Ska alltså till Hultsfred imorgon och är så sjukt peppad.

Förra veckan var jag på Picknickfestivalen på Hisingen som var nytt för iår. Till min glädje spelade Kristian Anttila där vilket gjorde att jag inte var lika ledsen över att missa konserten på Pustervik samma kväll. Var sedan på avslutning i Halmstad med klassen och skyndade mig sedan till Sticky för att se The Symphaty och dagen efter var det student för Matilda. Sedan i lördags var jag i Kungälv och firade Sandra som fyllde 20 och sedan åkte vi iväg till Jazzhuset för att se på My Darling YOU! som jag verkligen längtat efter. Så underbart! Har alltså haft rätt fullt upp så har inte hunnit färga mitt hår som jag egentligen ville göra innan Hultsfred så nu ska jag sura lite till att det inte ser ut som jag vill.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *