Lord knows it would be the first time

Fick igår svar på vår sista tentauppsats och vi fick VG så är sjukt nöjd. Så nu behöver man inte tänka mer på den och jag kan istället ha sommarlov på riktigt. Ska bara ner till Halmstad en gång till nästa vecka för en liten avslutning med klassen.
Imorgon väntar ett skypemöte med en tjej i New York. Fick nämligen ett mycket spännande mail idag om en film men mer om det en annan dag. Sedan blir det Stockholm hela veckan vilket troligtvis kommer bli den sista på länge eftersom min syster flyttar hem igen helgen efter.
Sen ska jag satsa på den här inför Hultsfred, sjukt värt!

Posted in All

0 thoughts on “Lord knows it would be the first time

  1. Är så självupptagen att jag inte ens visste att du skulle till Stockholm. Måste fan sortera mina prioriteringar -.- Låter kul med film och sådär!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *