Åkte igår kväll med tåget till Halmstad. Hoppade av vid stationen och då började poliser säga åt mig att gå en annan väg. Gick sedan vidare och då ber en polis mig “springa iväg så fort jag kunde!”. La typ bena på ryggen och fick springa runt på smågator för att hitta en väg som ledde hem till lägenheten. Kändes som om jag var med i en actionfilm hela vägen hem. Tydligen var det en väska på stationen som såg misstänksam ut. Visade sig dagen efter att det var gitarrsladdar.

Har idag försökt fixa ihop någon form av text till redovisningen imorgon men får se hur det går. Mår fortfarande lite illa och har ont i huvudet som jag haft sedan lördag kväll. Får hoppas det går över tills imorgon.
Nu har jag sådan extrem längtan till sommaren. Vill gå på Hultsfred och Way out west och åka utomlands nu!

Peace and love 11′:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *