I keep running around trying to find the ground, but my head is in the stars and my feet are in the sky

Sådär, nu är jag klar med salstentan och alla inlämningar till alla utbildningar jag sökt till hösten. Kan andas ut en dag eller två i alla fall.

Tentan gick förhoppningsvis mycket bättre än vad jag trodde den skulle göra. Allt mitt pluggande under lovet lönade sig. Sedan har jag nu i fem timmar ungefär gått fram och tillbaka till fotoaffären, biblioteket och posten för att skriva ut alla foton och papper som ska in. Helt slut nu. Hade ju vart enklare om man bara hade haft en skrivare här hemma, haha.
Har bara två lektioner kvar på kursen nu, en imorgon och en nästa onsdag. Sedan blir det till att skriva sista tentan vilket är en uppsatts i grupp. Känns som kursen bara flyger fram och är slut snart, men det känns skönt.
På lördag ska jag och Sanna har vår 2000:e fest. Kommer bli fint! Sedan ska jag färga håret då med, får hoppas det blir lika fint.

Posted in All

0 thoughts on “I keep running around trying to find the ground, but my head is in the stars and my feet are in the sky

  1. Sjukt pepp inför festen och din nya hårfärg 😀 fem poäng till dig för att ha orkat plugga trots mina sura miner (förlåååt) :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *