If you liked it then you shoulda put a ring on it

Har haft en fin julhelg. Åkte ut till skogen och käkade gröt hos min farmor och farfar på julaftonsmorgonen och firade sedan hemma under dagen. Sedan igår så åkte jag och annat folk och firade juldagen på Jazzhuset där jag dansade till “Single Ladies”, vacker syn.

Imorgon ska jag ta mig ner till Halmstad för att kolla in tre stycken olika boende. Hoppas verkligen att jag får någon av dom och att de är bra.
Har köpt världens guldigaste och glittrigaste klänning till nyår så jag lär väl vara kvällens diskokula. Hoppas på ett fint avslut på året men med en glitterklännng kan väl inget gå fel.

Posted in All

0 thoughts on “If you liked it then you shoulda put a ring on it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *