Du vet hur jag är när det är fredag kväll

Är nu i Stockholm och stannar en vecka. Min syster är iväg till London så nu har jag lägenheten själv en dag. Imorgon börjar musikvideprojektet som jag ska vara med på vilket jag ser fram emot. Lite nervös bara inför min idé som jag ska presentera och sedan göra men får hoppas att den är någorlunda bra.

Hade klubb på Kontiki igår för första gången och det gick väl sådär får man säga. Riktigt fin akustisk spelning av Kristian Anttila och skön stämning men kom alldeles för lite folk. Lite tråkigt att man får så dålig respons första kvällen då vi verkligen behövde så mycket folk som möjligt men inte så lätt när det blev planering i sista minut så man får väl se det positivt ändå och riktigt skönt att Kristian kunde rädda vårt skinn och ställa upp.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *