Nu sitter jag i min systers lägenhet i Stockholm. Resan hit började bra med en och en halv timmas försenat tåg som gjorde att jag missade säkert! på Popaganda som jag tänkte lyssna på lite utanför och sedan var inte lägenheten i bästa form den heller. Internet funkade inte, fläkten funkade inte, badrumslampan funkade inte och frysen hade tydligen stått uppe så det var som ett isblock inuti. Woho!

Tänkte att jag skulle få slippa tänka på uppgifter och arbeten och allt annat här uppe men så ringer min gamla svenskalärare upp mig och ber mig skriva om Frankrikeresan som jag gjorde i våras. Undvek att göra det innan jag slutade eftersom det inte ingick i något ämne så trodde jag skulle få slippa men tydligen så får man tillbaka pengar om man skriver den. Vill bara skrika LEAVE ME ALONE!

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *