Tomorrow I’ll be stronger, running colourful, no longer just in black and white

Förstår inte hur jag kunde leva innan denna filt kom in i mitt liv. Är en av mina bästa ägodelar.
Igår var jag och såg förhandsvisning av Submarine på bio. Herregud vad jag älskar den filmen och soundtracket till den. Som ni ser på inlägget innan så köpte jag detta mästerverk på vinyl och den spelas nu ungefär hela tiden här.. eller när jag orkar gå och vända sida.
Idag har jag gjort i princip ingenting förutom att spela fotboll. Varade inte så länge eftersom jag efter en stund blev jagad genom hela trädgården av min syster som skulle försöka skjuta bollen på mig. Detta resulterade i att jag fick stå med handen i kallvatten.
Är så glad att det bara är en vecka kvar på mitt sommarjobb nu. Min kropp klarar inte av mer tunga lyft av bildelar. Efter det är jag fri och arbetslös och åker upp till Stockholm ett tag.
Fast har börjat få in lite planer nu vad jag ska göra av mig själv. Fick till exempel för mig att göra en försenad ansökan till en kamerakurs här i Göteborg och nu ligger jag tydligen som 3:e reserv. Sen så ska jag även hjälpa till med lite redigeringsarbete till en dokumentärfilm. Känns ju ändå helt ok.

Posted in All

0 thoughts on “Tomorrow I’ll be stronger, running colourful, no longer just in black and white

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *