Satt idag med Sanna under lektionen och uppdaterade ticnets hemsidan frenetiskt när klockan började närma sig 10:00. Helt plötsligt kände jag mig som tolv igen då man ville gå på alla konserter och var desperat efter biljetter. Nu är det alltså Jens Lekman vi ska gå på och vi klickade till oss en biljett var och efter nio minuter var de slut. Populär man det där.

Har idag suttit och skrivit färdigt skolarbete, redigerat foton till skolan, redigerat film och läst skolböcker. Känner att skolan vill klämma ur det sista lilla liv ur än nu innan studenten. Fast har så mycket att se fram emot nu under våren så jag klarar mig ändå. London blir det om ungefär en månad. Har ju vart där två gånger innan men kan ändå vart något jag missat så om det är någon som har förslag på vad man borde ha sett eller gjort i London så vore det fint.

Coola kidsen i Australien 2000. Kanske borde man klämma in en resa till Australien mellan Italien, London och Frankrike?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *