Igår skulle jag färga håret ljusare vilket resulterade i en brun/röd utväxt. Har gjort detta misstaget en gång innan och förstår inte varför jag inte lärde mig något av det. Nu ska jag därför avfärga hela skiten och färga någon fin brun färg som jag vill ha. Hoppas nu på att 1. Jag passar i färgen och 2. Håret inte ramlar av. Men som mamma antydde så färgar ju kändisarna hela tiden så får väl leka kändis då och få perfekt hår.

I helgen tog jag en tripp till Stockholm där jag filmade in en liten film och sedan legat utmattad i min systers lägenhet. Nu till helgen ska bli mer party då jag och Sanna bokat in trippla evenemang på lördag som vi ska springa till för att få gratis inträde. Glida runt, hänga runt, låna pengar.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *