Facit!

   
Måste göra som åren innan och nämna årets bästa album. Måste erkänna att jag varit rätt så dålig på att lyssna på nya album det här året, har nog alltid varit det, men det var tre album det här året som jag fastnat extra mycket för och det är Laura Marling I speak because I can, Säkert! Facit! och Håkan Hellström 2 steg från paradise.

Andra album som bör nämnas är Per Egland – Dröm om Egland och Petter Seander – The Denial of Me Myself and I som lyssnades sönder under våren.
Sedan var det många album som jag inte riktigt tog mig tid att lyssna igenom eller endast lyssnade på ett par låtar från: Johnny Flynn – Been Listening, M.I.A. – MAYA, MGMT – Congratulations, Vampire Weekend – Contra, The Drums – The Drums, Adam Green – Minor Love, Belle And Sebastian – Write About Love.

Posted in All

0 thoughts on “Facit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *