Linnéa Saaranen ain’t nuthing ta F’ wit!

Eftersom min syster blev klar med sina tentor igår bestämde vi oss för att bege oss till Pet sound bar för ett litet julfilmquiz som skulle äga rum. Efter att vi döpt vårt lag till Hello Stalkers, hämtat ut frågeformuläret och frågorna började gick det bara utför. Vi båda kände oss ganska förvirrade över filmklippen medan andra filmnördar över 30 började skrika “wohooo! poääng poääng poääääng” och knyta nävarna i luften. När dom väl började ropa ut svaren blev jag ritkigt besviken på mig själv. Hatar när man kan svaret men inte skrivit det eller skrivit fel, som tex att jag inte märkte Allan Richman i ett filmklipp eftersom jag missade klippet och det var även en följdfråga om Harry Potter som vi missade. VI missade Harry Potter!
Därefter var det prisutdelning och först var det priset för sämsta resultat och vilka vinner det om inte Hello Stalkers. Fick bara tacka och bocka och smyga därifrån med våra gratis bio och filmbiljetter.
Kan tillägga att vi egentligen inte kom sist utan ett par hade mindre poäng men vågade inte lämna in sina svar.

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *