Pocketful of money


Åkte till Haga idag och ställde mig i en kö för att få en biljett till Jens Lekman. Kände att jag hade turen med mig när jag köpte näst sista biljetten. Så på fredag blir det tre spelningar på en dag. Först Kristian Anttila och Hästpojken på Liseberg och sedan då Jens Lekman på Kontiki. Känns som om det kommer bli en riktigt pocketful of money-kväll.

Förövrigt så väntar jag på svar från en praktikplats jag vill ha. Om jag får den så drar jag iväg till huvudstaden i två månader i höst/vinter. Känn ingen sorg för mig Göteborg!

Posted in All

0 thoughts on “Pocketful of money

  1. tjo! Nope, ingen Anttila tyvärr.. Börjar att bli förkyld och behöver kurera mig (med öl och salt) under helgen. Ha det så roligt iaf, det kommer bli en grym spelning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *