Oh well in five years time we could be walking round a zoo

Har sommarlov nu och jag känner att det märks på bloggen.
Under midsommarhelgen var jag med Sanna i hennes sommarstuga uppe vid Katrineholm. Myggorna tycker om mig väldigt mycket så nu går jag runt och kliar på hela kroppen. Annars under mina lovdagar har jag nog sovit för lite under natten och för mycket på dagarna. Minns inte riktigt vad frukost är för något och har förälskat mig i gryningen.

Nu är det inte långt kvar tills arvikafestivalen och det känns väldigt bra. Innan dess hade jag tänkt se färdigt Harry Potter 6 med Ozan (tredje gången jag inte ser färdigt den här hemma nu så det måste bli av), fira Sanna som fyller 18 och antagligen sitta uppe flera nätter.
Såg nyss att årets Hulsfredsfestival är inställt. Tur att man inte köpte biljett dit istället känner jag eftersom jag hade det i tankarna. Lite för elakt att vara skadeglad va?

Sen så tänkte jag bara fråga efter lite filmtips. Vilka filmer borde man inte missa att se?

Posted in All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *