Common people

You’ll never watch your life slide out of view, and dance and drink and screw, because there’s nothing else to do.

Har sommarlov nu och det är skönt. Var ute på öarna hos min mormor igår där jag och Lollo hjälpte henne att rensa garderober och idag ska jag nog dra mig in till Göteborg för att göra staden osäker. Imorgon ska Henke Benke vara DJ och det ska jag nog inte missa.
En annan sak som måste göras snart är att åka till sjukhuset och titta till min rygg. Känner att den inte riktigt hänger med efter en liten biltur och jag undrar om jag kommer bli extra viktig om jag nu eventuellt har en “vip-lashskada”?

Posted in All

0 thoughts on “Common people

  1. ÅH! Jag blir helt iufhslifoisf! Jag kukar ur varenda gång jag hör den där underbara låten! Den är så klockren därför att man stöter på såna dumma människor nästan dagligen. Fashion flickor som sällan lämnar Stockholms innerstad som klär sig som fattiga förortskidz för att det är så jälva "indie" och mer eller mindre skryter om att dom inte har några pengar och jdojirg och ja, för att citera låten "you laugh along even though they're laughing at you and the stupid things that you do because you think that poor is cool". Och videon är så bra och man iufweuhsfosfho.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *