Vi kunde ha den bästa tiden i våra liv, men jag tror inte vi lever så länge till

Tycker det är jobbigt när man verkligen vill försöka klara sig bra i skolan och så har man andra tankar som snurrar i huvudet. Kan inte riktigt koncentrera mig på det jag borde.
Var uppe inatt och satte in foton i mina tre nya fotoalbum. Är foton tillbaka till 2007 så man blev nästan lite lipig när man satt och gick igenom mina år fram till 2010. Mycket som förändrats genom åren.
Ligger uppe en ny video på LSP-bloggen nu för er som är intresserade av lite fin musik. Lite synd dock att ljudet spricker i slutet. Kommer snart upp två videos till när vi redigerat dom. Borde kanske inte förstöra spänningen och avslöja vilka det rör sig om men något säger mig att det är Doris Discotheque och Per Egland.

Posted in All

0 thoughts on “Vi kunde ha den bästa tiden i våra liv, men jag tror inte vi lever så länge till

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *